top of page
Bakstenen huis met fiets

Hypotheek

Jouw situatie

Of je nu een starter bent op de huizenmarkt, een gezin hebt dat op zoek is naar een grotere woning, of zelfs met pensioen gaat en je huis wilt veranderen in een comfortabele plek om van je oude dag te genieten, het kiezen van de juiste hypotheek is essentieel in elke levensfase. Of je in regio Maastricht, Sittard, Geleen of Heerlen woont, onze adviseur kan de adviesgesprekken op kantoor of bij je thuis in plannen. 

 

Huis kopen

Ben je van plan om een huis te kopen? Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste hypotheek voor jouw droomhuis.

 

Het kopen van een huis is een spannende stap in je leven en het is belangrijk om de financiële kant ervan goed te regelen. Wij hebben de ervaring als hypotheekadviseur en staan voor je klaar om je te begeleiden door het gehele proces, vanaf het moment dat je je droomhuis vindt tot het moment dat je de sleutels in handen krijgt. Volg ook ons blog en krijg alle benodigde informatie over de huizen en hypotheekmarkt.

 

We beginnen met een grondige analyse van jouw financiële situatie, inclusief je inkomsten, uitgaven en eventuele andere financiële verplichtingen. Op basis hiervan gaan we samen met jou op zoek naar de hypotheekoplossing die het beste bij jouw situatie en wensen past.

 

Als onafhankelijke hypotheekadviseur hebben we toegang tot een breed scala aan hypotheekproducten van verschillende geldverstrekkers. We helpen je bij het vergelijken van rentetarieven, voorwaarden en mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

 

We begeleiden je ook bij het invullen van de benodigde formulieren en zorgen ervoor dat je aan alle vereisten voldoet. Daarnaast kunnen we je ook adviseren over eventuele subsidies of regelingen die beschikbaar zijn voor starters of specifieke doelgroepen.

 

Dus, als je van plan bent om een huis te kopen, neem dan contact met ons op en laat ons je helpen bij het vinden van de passende hypotheek. Samen zorgen we ervoor dat jouw droomhuis snel werkelijkheid wordt!

Starter

Als starter op de woningmarkt is het verstandig om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur. Wij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuzes en het vinden van de hypotheek die het beste bij jouw situatie past.

 

Tijdens een vrijblijvende afspraak met onze hypotheekadviseur kun je jouw wensen en financiële mogelijkheden bespreken.

We helpen je ook met het aankopen van je nieuwe woning wanneer je dat wenst. 

Doorstromer

Als doorstromer op de woningmarkt kan het ook verstandig zijn om een afspraak te maken met onze hypotheekadviseur. Wij kunnen je helpen bij het proces van het verkopen van je huidige woning en tegelijkertijd een nieuwe woning kopen.

 

Tijdens een afspraak met onze hypotheekadviseur kun je jouw specifieke situatie bespreken. We kunnen je adviseren over de mogelijkheden en eventuele beperkingen bij het verkrijgen van een nieuwe hypotheek, rekening houdend met je bestaande hypotheek en eventuele overwaarde of restschuld.

 

ZZP-er/ ondernemer

Als zzp'er of ondernemer kan het verkrijgen van een hypotheek wat uitdagender zijn dan voor mensen in loondienst. Een hypotheekverstrekker zal namelijk jouw inkomen en financiële situatie op een andere manier beoordelen. 

 

Het is verstandig om een hypotheekadviseur in te schakelen die ervaring heeft met hypotheken voor zzp'ers. Wij kunnen je helpen om de juiste documentatie en informatie aan te leveren en je begeleiden in het aanvraagproces.

 

Verbouwen / Verduurzamen

Ben je van plan om je huis te verbouwen of te verduurzamen? Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste hypotheek voor jouw project.

 

Of je nu een nieuwe keuken wilt installeren, een extra slaapkamer wilt creëren, je badkamer wilt vernieuwen of je woning energiezuiniger wilt maken met zonnepanelen of isolatie, wij begrijpen dat een verbouwing of verduurzaming een flinke investering kan zijn. Daarom willen we ervoor zorgen dat je de beste hypotheekoplossing krijgt die past bij jouw situatie en wensen.

 

Als ervaren hypotheekadviseur sta ik klaar om je te begeleiden door het gehele proces. We beginnen met een grondige analyse van jouw financiële situatie, inclusief je inkomsten, uitgaven en eventuele andere financiële verplichtingen. Vervolgens gaan we samen met jou op zoek naar de hypotheekoptie die het beste bij je past.

 

We bieden een breed scala aan hypotheekproducten die speciaal gericht zijn op verbouwingen en verduurzaming. We helpen je bij het vergelijken van rentetarieven en voorwaarden, zodat je de hypotheek kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Daarnaast kunnen we je ook adviseren over eventuele subsidies of regelingen die beschikbaar zijn voor energiezuinige verbeteringen aan je woning.

 

Dus, als je plannen hebt om je huis te verbouwen of te verduurzamen, neem dan contact met ons op en laat ons je helpen bij het vinden van de passende hypotheek. Samen zorgen we ervoor dat jouw project een succes wordt!

Oversluiten

Overweeg je om je hypotheek over te sluiten? Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor het oversluiten van je hypotheek.

 

Het oversluiten van je hypotheek kan verschillende voordelen bieden. Misschien wil je profiteren van lagere rentetarieven, je maandlasten verlagen, de looptijd verkorten of gebruik maken van overwaarde in je huis. Wat je redenen ook zijn, wij kunnen je begeleiden bij dit proces.

 

Als hypotheekadviseur help ik je om een grondige analyse te maken van jouw huidige financiële situatie en hypotheek. We kijken naar factoren zoals de resterende looptijd, de hoogte van de hypotheek, de huidige rente en eventuele andere financiële verplichtingen.

 

Op basis van deze analyse zoeken we samen met jou naar de hypotheekoplossing die het beste bij jouw situatie en wensen past. We hebben toegang tot een breed scala aan hypotheekproducten van meer dan 30 verschillende geldverstrekkers, waardoor we in staat zijn om rentetarieven, voorwaarden en mogelijkheden met elkaar te vergelijken.

 

Daarnaast begeleiden we je bij het invullen van de benodigde formulieren en zorgen we ervoor dat je aan alle vereisten voldoet. We streven ernaar om het oversluitproces zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 

Wanneer je ervoor kiest om je hypotheek over te sluiten, is het belangrijk om ook rekening te houden met eventuele kosten, zoals boeterente, advieskosten en notariskosten. 

 

Dus, als je overweegt om je hypotheek over te sluiten, neem dan contact met ons op en laat ons je helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Samen zorgen we ervoor dat je kunt profiteren van de voordelen van het oversluiten van je hypotheek.

Einde relatie

Het einde van een relatie is een uitdagende tijd en brengt vaak verschillende veranderingen met zich mee, waaronder de verdeling van financiële zaken, waaronder hypotheekverplichtingen. Wij zijn er om je te helpen tijdens dit proces en bij het vinden van de juiste oplossingen voor de hypothecaire aspecten van het einde van een relatie.

 

Onze hypotheekadviseur begrijpt de complexiteit van het beëindigen van een relatie en staat voor je klaar om je te begeleiden door dit proces. We beginnen met een grondige analyse van jouw huidige financiële situatie en hypotheekverplichtingen, waarbij we rekening houden met zaken als gezamenlijk eigendom, resterende schuld en mogelijke overwaarde.

 

Op basis van deze analyse helpen we je bij het vinden van de beste oplossingen voor jouw specifieke situatie. We kunnen je adviseren over mogelijkheden zoals het uitkopen van de ex-partner, het herzien van de hypotheek, het aanpassen van de maandelijkse lasten of het aanpassen van de looptijd van de hypotheek.

 

Daarnaast begeleiden we je bij de administratieve en juridische aspecten van het beëindigen van de gezamenlijke hypotheek en zorgen we ervoor dat alles correct en volgens de geldende regels wordt afgehandeld.

 

We begrijpen dat het einde van een relatie gepaard kan gaan met emoties en dat er veel op je af kan komen. Onze hypotheekadviseur is er om naar je te luisteren, je te adviseren en je te ondersteunen gedurende het hele proces. We doen ons best om je te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen die passen bij jouw wensen en behoeften.

 

Dus, als je te maken hebt met het einde van een relatie en vragen hebt over de hypotheekaspecten, neem dan contact met ons op en laat ons je helpen bij het vinden van de juiste oplossingen. We zijn er om je door deze uitdagende tijd heen te loodsen en ervoor te zorgen dat je op een goede manier kunt beginnen aan een nieuwe fase in je leven.

Voor de nazorg van onze klanten bieden wij abonnementen aan. Kijk hier voor de mogelijkheden

bottom of page