top of page

Hypotheek

Een hypotheek is complex. Je krijgt te maken met fiscale regels, voorwaarden van geldvertrekkers en natuurlijk je eigen wensen en voorwaarden. Wij helpen je door de jungle van regels en voorwaarden tot een goed en degelijk hypotheekadvies. Heb je vragen? Je kunt ons bellen, mailen en Whatsappen. Wij reageren snel maar altijd binnen een werkdag. 

Er zijn veel verschillende hypotheekvormen maar voor starters zijn er met behoud van hypotheekrenteaftrek maar twee hypotheekvormen. Annuïteiten en lineair.

Advies

Het eerste gesprek is op onze kosten. Tijdens dit eerste gesprek leggen wij je de stappen uit welke wij doorlopen om tot een goed hypotheekadvies te komen.  Zo inventariseren en analyseren wij je situatie en wensen. Wij vertellen je duidelijk welke kosten je maakt voor het hypotheekadvies en de bemiddeling maar ook de te verwachte kosten voor bijvoorbeeld de taxatie en de notariskosten. In het eerste gesprek vertellen wij je ook wat je maximale hypotheek is en welke maandelijkse lasten je hierbij kunt verwachten.

Kosten

Kosten advies en bemiddeling 

De kosten voor advies en bemiddeling staan in ons Dienstverlenings document (DVD). Voor starters en bestaande klanten die een verhoging van hun hypotheek wensen, geven we korting op het standaard tarief. In onze dienstenwijzer staat onze privacyverklaring. Wanneer je zaken met ons doet ga je

akkoord met de voorwaarden.

 

Contact

Finizi hypotheken contact Sittard
Vragen? Laat het ons weten!

Tel: 06-15968592

info@finizi.nl

Van der Valk Business Center

Kantoor 7.0.21

Mauritslaan 49
6129 EL Urmond

Finizi hypotheken Urmond Sittard

Gelukt! bericht is verstuurd!

bottom of page